Sanitair

Hit Service, erkend sanitair installateur. Specialist voor de installatie, reparatie en onderhoud van uw sanitaire installatie.

Op zoek naar een betrouwbare aannemer voor de installatie, de reparatie of het onderhoud van uw sanitair? Reken op de jarenlange ervaring van Hit Service. Onze garantie? Vakmanschap aan een scherpe prijs. Als loodgieter heeft Hit Service de afgelopen 20 jaar een heleboel ervaring opgedaan. We zijn sanitair installateur, gespecialiseerd in de installatie en reparatie van badkamers en keukens, maar ook voor het onderhoud van uw sanitair bent u in Melle steeds aan het juiste adres.

Sanitaire installatie

Hit Service is een erkend sanitair installateur met hopen ervaring uit Melle (Oost-Vlaanderen). We nemen uw sanitaire installatie voor onze rekening en garanderen een feilloze afwerking aan een scherpe prijs. Hit Service is de referentie voor iedereen die een betrouwbare aannemer zoekt voor het installeren van sanitair in uw keuken of badkamer. Hit Service is erkend sanitair installateur. Reken op ons voor de installatie van:
 • Kranen
  • Mengkraan
  • Muurkraan
  • Wandkraan
 • Wastafel
 • Inloopdouche
 • Bad
We nemen de installatie van uw sanitair graag voor onze rekening. Ook wanneer u een volledige nieuwe keuken of badkamer wilt laten installeren, kan u rekenen op ons uitgebreide vakmanschap.

Renovatie van sanitair

Ook wanneer uw badkamer of keuken aan renovatie toe is, doet u best beroep op Hit Service. Maar, wat kost een volledige keuken of badkamer renovatie? Het antwoord is simpel. Zo veel u wilt. De mogelijkheden voor het verbouwen van uw keuken of badkamer zijn zo goed als eindeloos. U heeft de keuze uit een heleboel verschillende stijlen, afwerkings- en kwaliteitsniveaus. U kan kiezen voor een totaalrenovatie, maar ook voor het verbouwen van een deel van uw badkamer of keuken. U kan steeds rekenen onze uitgebreide expertise om u bij te staan. Contacteer ons. Samen gaan we op zoek naar de ideale oplossing voor de renovatie van uw badkamer of keuken. Omdat we ons kunnen beroepen op jarenlange ervaring en diepgaande kennis van alle gangbare merken, kunnen we u steeds een offerte op maat voorleggen. Voor de renovatie van uw badkamer of keuken bent u in Melle (Oost-Vlaanderen) steeds aan het juiste adres.

Sanitair onderhoud

Om de veiligheid en de goede werking van uw sanitair te garanderen is een regelmatig onderhoud geen overbodige luxe. Door het onderhouden van uw sanitaire installaties vermijdt u onvoorziene kosten voor herstellingen. U kan op ons reken voor:
 • Onderhoud en reparatie aan sanitaire installaties Met een regelmatig onderhoud van uw sanitaire installaties houdt u ze in topvorm en vermijdt u extra kosten voor herstellingen.
 • Ontkalken van sanitair Door uw sanitaire installaties op regelmatige basis te ontkalken vermijdt u verstoppingen.
 • Onderhouden van regenwaterputten We zorgen ervoor dat het water in uw regenwaterput van goede kwaliteit blijft
 • (Jaarlijks) onderhoud van uw zonneboiler Een jaarlijks onderhoud van uw zonneboiler is aangewezen om de goede werking te garanderen
Het installeren, onderhouden en renoveren van sanitaire installaties is de specialiteit van Hit Service. Onze ervaren vakmensen zijn op de hoogte van de nieuwste installatietechnieken. Alleen zo kunnen we garanderen dat uw sanitair steeds optimaal blijft werken. Om u topkwaliteit te kunnen bieden, werken we uitsluitend met kwaliteitsproducten van welbekende producten. Als erkend sanitair installateur zijn we de partner bij uitstek voor de installatie of reparatie van uw sanitair.
ENKELE REALISATIES