Onderhoud

hit service onderhoud 2

Hit Service, specialist voor onderhoud en keuring van uw gasketel, verwarmingsketel, mazouttank, zonneboiler of waterverzachter.

Uw verwarmingsketel moet wettelijk verplicht jaarlijks of elke 2 jaar een onderhoud krijgen. Dit onderhoud is belangrijk voor de veiligheid en goede werking van uw verwarmingsketel. Hoe vaak een ketel onderhoud moet krijgen hangt af van de brandstof: een mazouttank moet jaarlijks onderhoud krijgen, voor een gasketel volstaat een onderhoud om de 2 jaar.

Onderhoud gasketel

Het onderhoud van uw gasketel moet dus 2-jaarlijks gebeuren. Deze verplichting geld zowel voor particulieren als voor bedrijven. Bij huurwoningen moet de huurder het onderhoud laten uitvoeren. Het verplicht onderhoud van uw gasketel moet uitgevoerd worden door een erkend technicus.

Onderhoud mazouttank

Een mazouttank met een vermogen boven 20kW moet jaarlijks een verplicht onderhoud krijgen. Dat jaarlijks onderhoud moet ook door een erkend technicus gebeuren. Daarbovenop moet een mazouttank ook altijd een keuring krijgen voordat u hem gaat gebruiken.

Wat is inbegrepen in een onderhoud :

  • volledig nazicht en veiligheidscontrole van je gasketel of mazoutketel
  • Reiniging van het volledige verwarmingstoestel
  • Controle en reiniging van de rookgasafvoer
  • Afstelling van Uw ketel voor een perfecte verbranding en maximaal rendement
  • U ontvangt een reinigingsattest
  • Verplaatsing en werkuren zijn inbegrepen in de prijs van het onderhoud
  • Eens in ons klantenbestand verwittigen wij U op tijd voor een nieuwe afspraak zodat U steeds in orde bent met de wettelijke verplichting tot keuring.
  • Wettelijke keuring gebeurt jaarlijks voor een mazoutketel, tweejaarlijks voor een gasketel.

Een onderhoud van een gasketel neemt ongeveer 1 à 1,5 uur in beslag, voor een mazoutketel 1,5 à 2 uur.

Wij werken enkel met wettelijk erkende onderhoudstechnici die gespecialiseerd zijn in het onderhoud van verwarmingsketels op gas, de keuring van mazouttanks en algemeen sanitair onderhoud

Onderhoud voor:

ERKEND PARTNER    

Hoe kunnen wij U van dienst zijn?

Bel ons of vul onderstaand formulier in. U wordt spoedig gecontacteerd door ons.